2015. április 10., péntek

Fizl Kata babjelnyelv oktató: meghallgatod a kisbabád vagy megvárod míg megtanul beszélni?


Fizl Kata babajelnyelv-oktató, a Babajelnyelv program létrehozója járt a a baba-mama klubban...

A babajelnyelv a kisbabák és a szüleik életét megkönnyítő módszer, mely az egymás közti kommunikációt teszi hatékonyabbá jóval a beszédkészség kialakulása előtt. Az agy legdinamikusabban fejlődő időszakában a kisbaba értelmi fejlődése intenzívebb, mint a beszédkészségének kialakulása.

8-18 hónapos kor között a babáknál hatalmas mennyiségű passzív szókincs halmozódik fel, amit a még ki nem alakult beszédkészségük hiányában nem tudnak aktívan használni. A babajelelés segítségével képes, hatékonyan tudatni az igényeit, gondolatait, akár 8 hónapos korában.
Csökkenti a meg nem értettség és a félreértések miatti hisztik és a nyűgös viselkedések számát. A babajelelés a gyermek és a szülő közti kapcsolatot harmonikusabbá teheti.
A babajelek játékos körülmények között, mindig a baba érdeklődését figyelembe véve, beszélő környezetben vannak bevezetve, mely hatékonyan elősegíti a beszédértést, és erősíti a kommunikációs készséget. Fizl Kata csoportos babajelnyelv foglalkozásokat tart, illetve lehetőség van az ország bármely területéről babajelnyelv tanfolyamon részt venni skype-on keresztül is. A babajelelést segíti az online otthoni segédlet (alap)csomaggal, melyet minden foglalkozáson részt vett hallgatónak biztosít.
További információk: www.babjelnyelv.hu