2010. december 17., péntek

Nők Indiában

Boldog Új Évet szeretnénk mindenkinek kívánni magam és a családom nevében!!
Remélhetőleg az új évben sem fogunk izgalmas programokban szűkölködni.
Lesz babafarsang, amit a tavalyi nagyszerű csapat fog szervezni Nemes Éva vezetésével. A részletekről a következő levélben írok majd. Lesz Születés Ünnep is a veszprémi Lélek Éled Körrel karöltve és a mi klubunk szorgos közreműködésével. Ismét jönnek különböző szakemberek, hogy az újra és újra jelentkező nehézségeinkben segítségünkre legyenek.
Előző, Karácsony előtti alkalmunkon Nők Indiában címmel beszélgettünk Szőcs Zsuzsa grafikussal, aki nemrégiben Indiában  töltött két hónapot családjával. Az élményeiről, az ott élő nők mindennapjairól, az anya-gyermek kapcsolatról, a gyermeknevelésről, saját női tapasztalásairól beszélt. Előadását csodálatosan szép fotókkal is színesítette, sőt nagyon különleges indiai finomsággal is kedveskedett nekünk. Számomra nagyon megindító volt, ahogy a saját női megéléseit milyen őszintén osztotta meg velünk, idegenekkel. Amit ide leírnék ebből az, hogy India nem csak egy egzotikus utazással kecsegtet, hanem egy nagyon komoly belső, önismereti utazás is, ahol elveszhetünk saját magunkban és újra magunkra találhatunk, de már sokkal gazdagabban. Az emberek tisztasága, nyitottsága, a természethez, a spiritualizmushoz fűződő viszonya sok példát mutat számunkra.
Én is eltöltöttem 3 hónapot Indiában néhány éve. Egyedül utaztam, így volt bőven részem kalandokban. Néhány képet csatolok a mellékletben, hogy ez által is felidézhessük az előző alkalmunk hangulatát.

Gabinak nagyon szépen köszönjük a mézeskalácsokat!!!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése