2013. február 22., péntek

Gyermekkuckó-Pótmama szolgálat

Kedves Szülők, Anyukák, Apukák!
 
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyilvánosságért és Civil Társadalomért Alapítvány (NYICITA) a TÁMOP-5.5.2-11/2 Önkéntes (Pont) Te magad légy! című projekt keretében a Balatonalmádi Önkéntes Pontján (Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központ, Baross Gábor u. 32. sz. alatti új épületében)
2013. február 25-től minden hétfőn GYERMEKKUCKÓ – PÓTMAMA SZOLGÁLATOT működtet,
minden hétfőn 9:00-11:00 között.
Ebben az időszakban Ön bátran ránk bízhatja kisgyermekét, nyugodtan intézheti hivatalos ügyeit!
A helyszínen a Balatonalmádi Baba-mama klub és a Nagycsaládosok Egyesületének tagjai gyermekbarát környezetben biztosítják az apróságok játékos felügyeletét.
A szolgáltatás igénybe vételének módja: előzetes telefonos bejelentkezéssel (88/542-553), vagy a helyszínen történő jelentkezéssel, egy nyilatkozat és rövid adatlap kitöltésével történik.
A gyermekkuckó térítésmentesen vehető igénybe. Bővebb információ, felvilágosítás: Sajtos Ildikónál kapható a 88/542-555-ös telefonszámon.

Viszont ahhoz, hogy ez a remek lehetőség működőképes legyen szükség van közülünk önkéntes mamákra, akik vállalnának felügyeletet. Egyelőre októberig lenne megszervezve. Mivel a Nagycsaládosok Egyesülete vállalt minden második hétfőt, így nekünk, babaklubosoknak összesen 16 alkalmat kellene megoldani. Arra gondoltunk, hogy egy-egy alkalommal jobb lenne párban lenni, bár az Alapszolgáltatási Központ munkatársai is nagyon segítőkészek. Ha összejönne 8 párocska közülünk, akkor ez idő alatt, a nyarat is beleértve összesen kétszer kerülne mindenkire sor. Miközben a szolgáltatást 32-szer vehetnénk igénybe, hisz a nagycsaládosok hétfőjére is jár a felügyelet mindenkinek. Gondoljátok át és jelentkezzetek erre az email-re válaszolva. Legyünk jó sokan!!!!
Szorít az idő, mert már március 4-én kellene kezdeni az első párosnak:)

Itt a megjegyzés rovatba is beírhatjátok, ha van kedvetek Pótmamának jelentkezni, azt is, hogy kivel lennétek szívesen párban, valamint, hogy melyik hétfőt szeretnétek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése