2013. május 30., csütörtök

A Magocskák családi délután tolódik egy héttel

FIGYELEM!!!!!

Kedves Szülőtársak!
A most péntekre (május 31.) tervezett Magocskák családi délután a várható rossz időre való tekintettel egy héttel később, jövő pénteken, június 7-én 16 órától lesz!!!!
Több éve hagyomány, hogy ősszel és tavasszal a Magocskák Alapítvány és az almádi Baba-mama klub közös kirándulásra hívja az óvodásokat, a leendő óvodásokat és családjaikat, valamint az almádi óvodák dolgozóit.
Az idei kirándulásunk témájául Pünkösdöt választottuk, mely a legvidámabb ünnepek közé tartozik, rengeteg babonával, hiedelemmel, az ünnephez kapcsolódva a kislányokkal koszorút fonunk, a kisfiúk pedig különböző ügyességi játékokon mérhetik össze erejüket, tudásukat. Lesz sok-sok ének, körtánc, és az erdő kincseiből kis májusfákat készítünk.
Amit hozni kell:
  • Mezei virágok a koszorúfonáshoz
  • Pünkösdkor szokás a komáknak és legkedvesebb barátoknak bőséges komatálat vinni, mely a barátságot erősíti - egy tálca sütit, pogácsát vagy szendvicset Ti is hozzatok magatokkal
  • Apukák, fafaragáshoz szükségetek lesz egy éles bicskára
  • Kislányok ne felejtsék otthon a pörgős szoknyájukat
Június 7-én, pénteken 16 órától szeretettel várjuk a kis Pünkösdi királylányokat, királyfiakat és családjaikat egy vidám délutánra a Malomvölgybe.
A Szervezők


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése