2013. május 30., csütörtök

Magocskák családi délután

A Magocskák Alapítvány és az almádi Baba-mama klub tagjai ősszel családi délutánra hívták az almádi ovisokat, leendő ovisokat és családjaikat. Gyerekzsivajtól volt hangos aznap délután a Malomvölgy.

A sárkány csodálatos sütije, amit a kalandos túra végén oly nagy örömmel fogyasztottak a gyermekeink – csillogó-rajongó gyerekszemek amint az általuk már jól ismert mesét Jutka nénivel együtt mondják – hegymászás kötéllel – egyensúlyozás a köveken – a sárkány barlangjából minél több fogat elhozni – önfeledten rohanva sárkányt röptetni – terülj-terülj asztalkámról enni-inni – barátokkal játszani – erdőben kalandozni – felnőtteknek szülőtársakkal élményt, tapasztalatot megosztani, szóban, élőben – gyerkőcökkel együtt nevetni, futni, kalandozni.

Ez mind és még ennél sokkal több is, amit a Magocskák délután jelentett kisgyereknek, szülőnek egyaránt. Köszönjük a szervezők lelkes munkáját és az óvónők egész héten át tartó felkészülését erre a délutánra. A mese és a sárkánykészítés izgalma, a várakozás volt az a plusz, ami ezt a délutánt minden résztvevőnek emlékezetessé tette.

Tavasszal (május 31-én) lesz folytatás – ígérik a szervezők. A gyerekek már most várják. És mi, szülők is.

A szülők nevében: Rozsos Karola

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése